Segít megismerni önmagad, megmutatja mennyit érsz és milyen vagy #5

 05-segit-megismerni-onmagad-es-hogy-mennyit-ersz.png

Izgalmas érzés arról mesélni, mennyire csodás eszköz a fotózás. Használhatom tudatosan, használhatom spontán, tudattalanul, csak úgy kikapcsolódásnak...

Most arról fogok kicsit elmélkedni és sztorizni, hogy milyen az, amikor önismeretre használjuk, milyen formában mutatja meg a valódi értékeidet és hogyan tudsz vele akár önbizalmat növelni, önértékeléseden szintet lépni.

Először is megemlítenék valamit, amit sokan kérdeztétek az elmúlt 4 posztom (és fotóim) alapján, hogy a képeken látható fotókat én készítettem-e? Igen, természetesen igen. Az elmúlt hónapok és évek termései, amiket az oldalaimon láthatsz.

Ahogy a mellékelt fotón láthatod a modellem egészen kivirult, kellemesen érezte magát. Az elején kellett azért egy kis idő, amíg belejött, bemelegedett, ellazult, de aztán ugyanúgy mozgott lenge öltözetben, vagy épp akt fotók alkotása közben, mintha épp nagy bundában lenne télen, teljesen takarva. Ezt nevezem én hatalmas átalakulásnak és önismereti ugrásnak, hisz megjelenik az ÖNBIZALOM, ÖNFELEDTSÉG, NYUGALOM és az önbizalom mellett az ŐSBIZALOM is. Ha még azt is említem, hogy mennyire sok ember kételkedik abban, hogy milyennek fogják majd látni ruhában, vagy akár ruha nélkül, mit fognak szólni hozzá, tetszik-e az alakjuk, lehet-e jó fotót készíteni, nem kövér, nem sovány, nem ilyen, nem olyan....

Az a tapasztalatom eddig, hogy egy jó fotózás, egy közös alkotás, ráhangolódással az meghozza a gyümölcsét minden szempontból. Olyankor tényleg átlépek a modellemmel egy másik dimenzióba. Egy olyan térbe, ahol egyszerű félretenni a hétköznapi stresszeket, feszültségeket, állandó gondolkodást, kattogást és csak az a fókusz van, hogy "itt és most" jelen vagyok, érzések vannak, hangulatok vannak és közös alkotás.

Közben és utána pedig hatalmas szabadság, felszabadulás érzés. Pláne, ha a fotók is jól sikerülnek :D :D

A fotózás közben mindenkinek kijönnek a saját rejtett tulajdonságai, érzései, arcai, viselkedése is. A fényképezőm előtt nincsenek titkok. Ez félelmetes lehet azoknak, akik titkolózni vagy szerepet játszani akarnak és félnek megmutatni önmagukat. Ha te fejlődni szeretnél, és szeretnéd jobban megismerni a valódi énedet, személyiségedet, a testedet, akkor ezen keresztül hatalmas fejlődést érhetsz el viszonylag rövid idő alatt, valamint van egy erős mellékhatása is a történetnek: ezt képekben is vissza tudod nézni, azaz emlékezhetsz rá, tanulhatsz belőle, meríthetsz a szépségéből :)

Mit szólsz? Választod Te is ezt az utazást?

Csodás fényeket kívánok! Jani

[ Jelentkezz és örökítsük meg a vagány, zakkant, fura MÁS lényedet! ]

Természetesen én magam is alkotok, mióta az eszemet tudom. Voltam már a lencse mindkét felén. Jelenleg azokkal dolgozom, alkotok, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, fejleszteni, játékosan kihozni a rejtett képességeket, lehetőségeket, nézőpontokat önmagukból. Amennyiben szeretnél részt venni egy önismereti fotózáson írj nekem e-mailt a tjicasting@gmail.com címre és megbeszéljük a részleteket, feltételek, és a fotózás árait.