Örökítsd meg érzéseidet, hangulataidat, formádat, hogy emlékezz! #3

03-orokitsd-meg-erzeseidet-hangulataidat-formadat-hogy-emlekezz-1200px.png

Bizonyára rólad is készült már fotó. Rengeteg kép, mindenféle helyzetekben. Gyerekkorban is, felnőttebb korban is. Vidám helyzetekben, morcosabb hangulatokban, izgatottabb állapotokban, ruhában, ruha nélkül.

Hangulatok, érzések, formák...Ezek mindegyike olyan képet fest, amit később visszanézel. Akár többször is, mert tetszik, vagy kötődik hozzá valamilyen emlék, érzés. Vagy csupán azért, mert tetszik, amit látsz. Megörökítetted azt a történést, amilyen épp ott és akkor voltál. Alkottál egy olyan képet vagy sorozatot, amely az épp aktuális formádat tükrözte.

Lehet te is épp azért voltál fotózáson, mert kíváncsi voltál tetszetős-e az alakod? Vagy mert kíváncsi voltál mit lehet kihozni belőled? Érdekelt, hogy belőled is lehet-e szupermodellt, dívát, vagy épp extrém amazont kihozni? Megnézted kreatív vagy-e, merész, esetleg érzelmes, zártabb?

Még az is lehet, hogy azért vállalkoztál többször fotózásra, azért álltál a lencsék elé, hogy örömet okozz magadnak és esetleg szerelmednek, barátaidnak?!

Ki tudja...

Ám van egy közös pont mindegyikben: az emlékezés!

A fotó egy kimerevített emlék. Egy hibernált pillanatkép, vagy képek sorozata. Fények, színek és árnyékok időtlen játéka...

Nekem is volt már rengeteg ilyenben részem, amikor rólam készültek hasonlók. Soha nem felejtem el. Sőt, ha akarom visszanézhetem. Emlékezni jó... :) Lelassít, melegséggel tölt fel, szeretetet ébreszt! :)

Csodás fényeket kívánok!
Jani

[ Jelentkezz önismereti fotózásra ]

Természetesen én magam is alkotok, mióta az eszemet tudom. Voltam már a lencse mindkét felén. Jelenleg azokkal dolgozom, alkotok, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, fejleszteni, játékosan kihozni a rejtett képességeket, lehetőségeket, nézőpontokat önmagukból. Amennyiben szeretnél részt venni egy önismereti fotózáson írj nekem e-mailt a tjicasting@gmail.com címre és megbeszéljük a részleteket, feltételek, és a fotózás árait.