Pápá, viszlát! Búcsú az aggodalmaktól? Úszkálj, válts dimenziót fotózással! #2

02-viszlat-aggodalmak-valts-dimenziot-uszkalj.png

Teljesen mindegy, hogy fotós vagy, esetleg mobilhuszár vagy amazon, totálisan nem lényeges melyik oldalon állsz. Lehetsz akár modell is, vagy egy lélek, akiről csodás képek készülnek.

Egy a lényeg. Alkotás közben dimenziót válthatsz. Biztosan érzékelted már te is, hogy amikor fotózol, akkor megszűnik létezni minden körülötted. elúsznak az aggodalmak, félelmek, szorongás...

A figyelmed máshol jár. A figyelmed az alkotás körül forog, pörög.

Lelassulsz, odafigyelsz és része leszel a képalkotás örömének.

Számomra a fényképezés olyan, mint egy időutazás, ahol az idő eltűnik. Paradoxonnak tűnik, de tényleg így van.

Akikkel eddig együtt festegettünk fényekkel és árnyékokkal, színekkel és fekete-fehéren, azok egytől egyig arról számoltak be, hogy kikapcsolódtak, repült az idő, vagy nem is érzékelték az időt. Mintha máshol lettem volna. Beléptem egy varázsos térbe, ahol a résztvevők is időutazókká váltak. A fotózás beizzítja a csillagkaput lényünkben.

Legalább arra a pár órára felszabadítja a lelkedet, feledteti az aggodalmakat és emlékezetes pillanatokat, érzéseket hoz fel. Ráadásul nyoma is van. Az alkotás eredményét visszanézheted, gyönyörködhetsz benne, nevethetsz rajta, vagy könnycseppeket csalhat csillogó szemeidbe! Igen. Sok minden megtörténhet...

Szeretnél pár órára búcsút inteni az aggodalmaidnak, hétköznapi stresszeknek?

 Akkor kapd elő a fényképezőt és fotózz szokatlan dogokat! :D Vagy kérj meg valakit fotózzon téged! Természetesen hozzám is jöhetsz, szívesen alkotok veled, ha szimpatikusnak találsz a leírtak és az alkotásaim alapján! :D Megtiszteltetésnek veszem mindig, ha alkothatok VELED és segíthetek abban, hogy a lényed felszabaduljon és meglásd azokat a dolgokat, amelyek a világot szebbé teszik, csak észre kell venni! :)

Csodás fényeket kívánok!
Jani

[ Jelentkezz önismereti fotózásra ]

Természetesen én magam is alkotok, mióta az eszemet tudom. Voltam már a lencse mindkét felén. Jelenleg azokkal dolgozom, alkotok, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, fejleszteni, játékosan kihozni a rejtett képességeket, lehetőségeket, nézőpontokat önmagukból. Amennyiben szeretnél részt venni egy önismereti fotózáson írj nekem e-mailt a tjicasting@gmail.com címre és megbeszéljük a részleteket, feltételek, és a fotózás árait.