Önismereti Fotózás 5 kiválasztottnak EXTRA forró áron

JELENTKEZZ AUGUSZTUS 17-IG ÉS FOTÓZZUNK SZEPTEMBER 7-IG!

 
Több, mint egy sima fotózás.
Több, mint egy egyszerű belső utazás vagy terápia.
Több, mint 25 év tapasztalata összesűrítve egy csomagba...
 

Kíváncsi vagy mi lakozik benned?
Érdekel milyen lehetőségek, rejtett erők vannak a szívedben, lelkedben?
Mindig is álmodoztál arról, hogy végre rólad is profi képek készüljenek?
Változást szeretnél az életedben és valami kezdő lökésre, valami újra vársz?

 

NA AKKOR EZ NEKED SZÓL :D

Az extra ár köszönhető a forróságnak, elment az eszem :D És természetesen annak is, hogy sokat ér nekem, ha láthatom, érezhetem azt az eredményt, ami a foglalkozások hatására megjelenik bennetek! Az Önismereti foglalkozások bensőséges légkörben zajlanak, hisz olyan dolgokat mondhatsz el, amit vagy senkinek nem mernél/akarnál, vagy csak nagyon kevés ember tud róla. Érzések törnek fel, elrejtett energiák bukkannak a felszínre és ennek egy részét nyilvánosságra fogjuk hozni. Olyan ez, mint egy időutazás, vagy dimenzióváltás.
 
Jelentkezz hozzám mielőbb, mert CSAK 5 személy kerülhet be. Ez egy ritka alkalom, még én sem hiszem el :D
(Mindjárt megyek, jelentkezem én is. JA NEM...hisz én fotózom :D )
 
Csomag tartalma:
  • Előkészületek és ráhangolódás, előzetes megbeszélés, inspiráció csere, ötletelés (online, írásban) (4-8 levélváltás általában)
  • Célok megbeszélése, meghatározása a megbeszélt időponton (személyes találkozó, amikor az Önismereti foglalkozás, fotózás zajlik). Ráhangolódó meditáció, beszélgetés 
  • Fotózás egy közösen választott külső helyszínen (vannak ötleteim mindig, és ezt személyre szabva, témához szabva szoktam ajánlani)
  • 15 fotó retusálva a fotózás után 10 napon belül (igény esetén opcionálisan több is választható, kérhető, ami a jelen ajánlat felett fizetendő)
  • "Visszajelzés és visszaigazolások" villámkonzultáció az Önismereti foglalkozás után 3-5 nappal. (online írásos formában)
Csomag nem tartalmazza, de kérhető külön fizetendő:
smink, haj, ruha/stylist
 
 

Eredeti ára: 89.000 Ft

EXTRA "megkattant a fotós" ár most 29.000 Ft

JELENTKEZÉS

EMAILBEN ITT >>> tjicasting@gmail.com vagy a Facebook oldalamon keresztül a www.facebook.com/zenergyphotography/ oldalon!
 

Feltételek:

A jelentkező augusztus 17-ig bejelentkezik hozzám, regisztrálunk, majd időpontot egyeztetés történik. Az ajánlat azokra az Önismereti foglalkozásokra vonatkozik, amelyek szeptember 7-ig megtörténnek. Az Önismereti fotós foglalkozás kültéri helyszínen zajlik. A jelentkező hozzájárul, hogy a fotóiból megoszthatok a fotós oldalaimon, hogy bemutassam munkáim gyümölcsét. Ezen kívül a jelentkező résztvevővel készíteni fogok írásban és/vagy videóban kis riportot az alkalom után, amiben arról fogok kérdezni, hogy milyen tapasztalatokat szereztek, milyen élmény volt, hogy érezte magát nálam, az önismereti foglalkozás és fotózás közben. Ezt a későbbiekben nyilvánosságra hozom az oldalaimon. A fotózás előtt szerződésbe foglaljuk a feltételeket, ami mindkét felet védi. A készült képek kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, harmadik félnek nem adom át őket. A fotózás alanya, modellje a fotókat kereskedelmi céllal nem értékesítheti tovább a fotós (Takács János István), azaz a készítő engedélye nélkül. Abban az esetben, ha a jelentkező a későbbiekben meggondolná magát és nem szeretné, ha továbbra is megjelennének róla fotók, kérheti a fotóstól a fotói visszavonását, "titkosítását", azaz többé nem jeleníti meg a fotóit. Ekkor a jelentkező köteles kifizetni a fotók árát (5.000 Ft/retusált kép). A készült fotók szerzői joga Takács János István nevéhez kapcsolódnak. A képek utólagos módosításához, vágásához, retusálásához a szerző csak utólagos engedéllyel járul hozzá. A magyar törvények alapján bármilyen publikus megosztás esetén a megrendelő köteles a kép forrását, készítőjét megjelölni, megjeleníteni.