Légy MÁS, légy elvont, légy zakkant, extrém! Merj fura lenni! #4

04-legy-mas-extrem-zakkant-ufo-fura-elvont-megteheted_1.png

Korábban már említettem, hogy a fotózások egyben dimenzióváltások is. Elhatározod, hogy mit fogsz fotózni, kitalálod milyen szerepben leszel, mit játszol, milyen akarsz lenni, mit akarsz megmutatni és a történet elkezdődik.

A történet főszereplője te vagy, aki belép a színre, a képzeletbeli színpadra és megmutatod milyen vagy, amikor önmagad vagy. Vagy milyen az, amikor mersz MÁS lenni.

Elvont vagy mások szerint? Esetleg zakkant? UFÓ? Extrém? Elfogadhatatlan? Netán túlzottan nyitott, gátlástalan és szexuális beállítottságú?

A fotózások teret adnak ezeknek a személyiségeidnek. Sőt továbbmegyek. Nem is biztos, hogy ezek személyiség részek, mert ha te ILYEN vagy, akkor mindened ilyen. Miért is ne lehetnél ilyen?

A fotózás ítéletmentes. Azt adja, ami vagy. Azt mutatja, amilyen vagy. Olyan lehetsz, amilyen szeretnél.

Mekkora felszabadult energiákat eredményez, ha végre kiadhatod magadból, ami vagy, megmutathatod az elfojtott részeidet?! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

  • Szökdécselnél a szabadban egy szál semmiben? Megteheted!
  • Beöltöznél szögecses cuccba és vagánykodnál egy elhagyatott romos terepen? Megteheted!
  • Megmártóznál egy tejjel teli kádban, mint Cleopatra annó? Megteheted!
  • Drótkerítést tekernél a testedre és fekete sminket lehelnél arcodra? Megteheted!
  • Mezítelen táncolnál egy hatalmas sötét teremben, ahol csak 1-2 apróbb fényforrás van, testeden vízcseppekkel? Megteheted!

Mit szeretnél? Mi az, amit szívesen átélnél? Milyen lenne, ha önmagad lennél?

Kíváncsian várom jelentkezésed! Izgalmas.... :D

Csodás fényeket kívánok! Jani

[ Jelentkezz és örökítsük meg a vagány, zakkant, fura MÁS lényedet! ]

Természetesen én magam is alkotok, mióta az eszemet tudom. Voltam már a lencse mindkét felén. Jelenleg azokkal dolgozom, alkotok, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, fejleszteni, játékosan kihozni a rejtett képességeket, lehetőségeket, nézőpontokat önmagukból. Amennyiben szeretnél részt venni egy önismereti fotózáson írj nekem e-mailt a tjicasting@gmail.com címre és megbeszéljük a részleteket, feltételek, és a fotózás árait.