A szépség és öröm dimenziói, nézőpontok sokasága #1

01-onismereti-fotozasok-szepseg-mindenben-minden-nap.png

Úgy döntöttem elindulok és rendszeres sztorizások lesznek a fotózás területéről. Fontosnak érzem, mert ez egy olyan terület, ami tele van lehetőségekkel, nyitott és zárt kapukkal, eszközökkel, utakkal, szépséggel, szélsőséges érzésekkel, fókuszálással, nyugalommal, dimenzióváltásokkal, gyógyítással és gyógyulásokkal, kikapcsolódással, szenvedéllyel, gátlástalansággal, szeretettel, könnyekkel, öleléssel és megosztással...

HUH, imádnivaló!!! :D

Számomra a fotózás egy önismereti, önkifejező, önfejlesztő utazás...

Jött egy sugallat és tegnap összeírtam több tucat olyan dolgot, nézőpontot, ami lehetséges sokak számára egyértelmű, magától értetődő, de időnként jó emlékeztetni önmagamat is (és másokat is) arra, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az egyszerű dologban: FOTÓZÁS.

Évekkel ezelőtt még nem hiszem, hogy túl sokan gondoltak arra, hogy pár évvel később már szinte minden embernek minőségi fényképezője, fotós eszköze lesz. Azzal, hogy a mobilokat is elkezdték felszerelni fejlettebbnél fejlettebb kütyükkel, mindenki számára kinyílt az alkotás világa. Az már más kérdés ki mennyire használja ki ezeket maga és mások szórakoztatására, örömére.

Lássuk is az elsőt...

Kíváncsi lennék mit válaszolnál a következő kérdésemre: miért jó fotózni, miért jó fotózva lenni? Vajon hány választ tudnál felsorolni?

A saját válaszaimból íme az első

#1 fotós nézőpont: szépség mindenben, minden nap

A fényképezés egy olyan alkotó folyamat, amellyel nap, mint nap fókuszálhatod a figyelmedet a világ szépségeire, érdekességeire. Célzol, komponálsz és katt, lefotóztad. Megörökíted, figyeled, és ezáltal magadba is szívod azt, ami számodra a szépséget jelenti. A csodás ebben az, hogy amit alkotsz, azt mások is láthatják, gyönyörködhetnek benne és őket is feltöltheti, figyelmüket ráirányíthatja arra, amit te látsz, ahogyan te látsz :)

Legyél akár fotós, akár az, akit fotóznak, a szépség és érdekes hangulatok hírnöke leszel te is. Azzal, hogy megjelensz egy fotón és adsz belőle, adsz magadból másoknak, ezzel hozzáteszel a világ boldogulásához! :)

 Adj szépséget, alkoss gyönyörű dolgokat, izgalmas, érdekes történeteket!

Szép napot kívánok és hamarosan jön a következő nézőpont! :)

Jani

[ Jelentkezz önismereti fotózásra ]

Természetesen én magam is alkotok, mióta az eszemet tudom. Voltam már a lencse mindkét felén. Jelenleg azokkal dolgozom, alkotok, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, fejleszteni, játékosan kihozni a rejtett képességeket, lehetőségeket, nézőpontokat önmagukból. Amennyiben szeretnél részt venni egy önismereti fotózáson írj nekem e-mailt a tjicasting@gmail.com címre és megbeszéljük a részleteket, feltételek, és a fotózás árait.